HANDEL

 

Euro Marketing AS har lang erfaring innen import og eksport av matvarer og andre produkter.

 

Helse og helserelaterte produkter er et viktig satsningsområde for Euro Marketing.  Vi ønsker å bringe gode, velprøvde og forskningsbaserte produkter til markedet som gir forbruker øket energi og bedre helse.  I 2012 startet vi med den amerikansk produserte bioaktive drikken «Thrive Max» som fungerer som et glimrende kostholdstilskudd.

 

I dag markedsfører vi også ost, kaffe og sardiner på det amerikanske markedet, hvor vi arbeider opp mot det skandinavisk etniske markedssegmentet.   Selskapet importerer også barneklær som blir solgt gjennom vår nettbutikk www.lapetitefleur.no.

 

Vårt internasjonale engasjement gir oss ”hands-on” erfaring innen internasjonalisering og vi er selv brukere av egen kompetanse for å etablere oss i nye så vel som eksisterende markeder.  Euro Marketings import og eksport av internasjonale merkenavn gir oss en unik forståelse av bedrifters utfordringer innen fagområdet og er med på å bringe oppdatert kompetanse inn i våre internasjonaliserings og markedsføringsprogram.

Copyright©2012 Euro Marketing AS,  P.O. Box 97 Sentrum, N-5804 Bergen, Norway, Tel: (+47) 55 11 28 80 Mail: august(at)euromarketing.no