HANDEL

BIOAKTIV DRIKK

 

I 2012 startet vi med den amerikansk produserte bioaktive drikken «Thrive Max» som fungerer som et glimrende kostholdstilskudd.  Thrive Max er en an de kraftigste kildene til iridoider eller fytonæringsstoffer som er på markedet i dag.

 

Fytonæringsstoffer er komponenter av planter som anses for å beskytte kroppen. I de siste tiårene har vi oppdaget mange ulike typer fytonæringsstoffer i plantemat og de fortsetter med å bli identifisert. Frukt, grønnsaker, korn, nøtter og te er rike kilder på fytonæringsstoffer.

 

Thrive Max er et spennende produkt og inneholder kun naturlige ingredienser skapt av naturen selv.  Iridoidene, naturlig forekommende og kraftfulle fytonæringsstoffer produsert av plantene selv som en forsvarsmekanisme, som vi finner i Noni er gode nyheter for en kropp som et utsatt for stress og en mengde forskjellige giftstoffer i løpet av en dag.  Immunforsvaret styrkes og vi får mer energi da kroppen rett og slett fungerer bedre.  Etter hvert forskes det også på andre frukter og planter som bidrar med andre typer iridoider som sammen med Noni iridoidene gir gode synergier ved jevnlig inntak.

DEN ULTIMATE BIOAKTIVE FORMULERINGEN

 

TrūAge Max er vår nyeste og kraftigste formulering, med hele 200 mg iridoider per 100 ml, fra kildene noni, oliven, blåbær og kirsebærkornell. 100 ml Max hver dag kan utgjøre en stor forskjell i ditt liv. Max passer for deg som ønsker vår mest konsentrerte drikk, og mest mulig virkestoff per krone.

 

Bør ikke erstatte et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil.

Thrive Max inneholder en unik kombinasjon av iridoider fra fire ulike kilder, i en smakfull naturlig blanding. Max gir deg hele 200mg iridoider per 100ml! Hovedkilden til iridoidene i Max er noni (Morinda citrifolia); en fantastisk frukt benyttet av de innfødte Polynesierne i over 2000 år som en kilde til vitalitet. I tillegg inneholder den også iridoider fra blåbær (Vaccinium corymbosum), og olivenfruktekstrakt (Olea europaea) samt kirsebærkornell (Cornus mas), som er unike og veldokumenterte ingredienser.

 

Det er godt å vite at, Tahitian Noni, inneholder naturlige kilder til viktige fytonæringsstoffer.

Din kropp bruker oksygen for å gi drivstoff til metabolisme, og når den gjør det produserer den oksiderende kjemikaler kalt frie radikaler. Disse frie radikalene kan skade din kropps celler ved å dramatisk redusere deres forsvar og etterlate deg mer mottakelig for tidlig aldring og sykdom, inklusiv hjertesykdommer og kreft.

 

Kroppen forsvarer seg selv mot den destruktive handlingen til frie radikaler med beskyttende kjemikaler kjent som fytonæringsstoffer.

 

Hva kan du gjøre?

 

Spise sunt, jevnlig mosjon og daglig drikke din vei til bedre helse med Thrive Max som en del av en balansert diett. Forskning viser at Thrive Max er rik på fytonæringsstoffer.

 

 

Copyright©2012 Euro Marketing AS,  P.O. Box 97 Sentrum, N-5804 Bergen, Norway, Tel: (+47) 55 11 28 80 Mail: august(at)euromarketing.no